ISO 2020 over ons

Dakwerken, zowel nieuwbouw als renovatie, alsook het isoleren van uw dak als gevel, gevestigd in Leuven.

m² Dakisolatie
m² Dakbekleding
m² EPDM/Resitrix dakbedekking
m² gevelbekleding

ISO 2020

Wij, ISO-2020 gekend als vakspecialist voor dak –en isolatiewerken, zijn een Leuvens bedrijf actief in de provincie Vlaams-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

Actief bijdragen tot een gezonder leefmilieu door woningen, bedrijven en instituties (oud of nieuw) maximaal energiezuinig te maken is onze missie.

Zo delen wij de ambitie van Vlaanderen en zodoende van de stad Leuven, om tegen 2030 klimaatneutraal zijn.

Als waarde gedreven organisatie isoleren, renoveren en bouwen wij met wezenlijke aandacht voor onze omgeving en zodoende dus ook voor ieder van ons.  

ISO2020 werknemers op dak
ISO2020 team

Onze medewerkers zijn eveneens doorweven van ons DNA. Met de grootste zorg en professionalisme isoleren, renoveren of bouwen ze het dak dat jij echt wilt. Niet omdat we dit van hun vragen, maar omdat deze instelling en werkwijze logisch is voor ieder van hun. 

Met zijn allen gaan wij aan de slag met duurzame en hoogstaande materialen. Op deze manier kunnen wij met een gerust hart een garantie geven van 12 jaar. 

100% Vakmanschap is 1 van de kernwaarden van ons bedrijf. Daarom ligt onze aanpak steeds in lijn met het WTCB. Het Wetenchappelijk Technisch Centrum voor Bouw geeft namelijk aan hoe je technisch het beste een dak renoveert of isoleert.  Zo kan elke klant gerust zijn dat er correct en vakkundig wordt gerenoveerd en/of geïsoleerd, ook op lange termijn! 

Over ons

Ons bedrijf uitgedrukt in een aantal percentages.

Professioneel
Gemotiveerd
Weerbestendig
Provincies actief
ISO 2020
De Hoorn
Sluisstraat 79
3000 Leuven

Contacteer ons


Nieuwsbrief


Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en weetjes!
Inschrijven