Privacybeleid

ISO 2020 verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht ons op info@iso2020.be.  

Verwerkingsdoeleinden

ISO 2020 verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Rechtsgrond(en) van de verwerking (schrappen of vermelden naargelang het geval)

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. [(a) toestemming,] [(b) (noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst),] [(c) (noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting)], [(f) (noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen)] van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

[In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.]

Overmaken aan derden

Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen (van de ISO 2020 groep) binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met ISO 2020 verbonden zijn of met enige andere partner van ISO 2020;

ISO 2020 garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:
- zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of
- een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: [aan te vullen];

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

Het gebruik van “cookies”.

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 14/11/2018

Integraal overzicht van de gebruikte cookies:

Noodzakelijk (5)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
__cfduid [x2] tidio.co
tidiochat.com
Gebruikt door het inhoudsnetwerk, Cloudflare, om vertrouwd webverkeer te identificeren. 1 jaar HTTP Cookie
CookieConsent iso2020.be Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein 1 jaar HTTP Cookie
debug iso2020.be Niet geclassificeerd Persistent HTML Local Storage
PHPSESSID iso2020.be Houdt gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen bij. Session HTTP Cookie

Statistieken (9)

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
_ga [x2] iso2020.be
mailjet.com
Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 2 jaar HTTP Cookie
_gat [x2] iso2020.be
mailjet.com
Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen 1 dag HTTP Cookie
_gid [x2] iso2020.be
mailjet.com
Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 1 dag HTTP Cookie
ajs_anonymous_id mailjet.com Deze cookie wordt gebruikt om een specifieke bezoeker te identificeren – deze informatie wordt gebruikt om het aantal specifieke bezoekers van een website te identificeren. 1 jaar HTTP Cookie
collect google-analytics.com Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen. Session Pixel Tracker
personalization_id twitter.com This cookie is set by Twitter. The cookie allows the visitor to share content from the website on his/her Twitter profile. 2 jaar HTTP Cookie

Marketing (8)

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
_gcl_au mailjet.com Gebruikt door Google AdSense om te experimenteren met de efficiëntie van advertenties op websites die hun services gebruiken. 3 maanden HTTP Cookie
ajs_group_id mailjet.com Deze cookie wordt gebruikt om specifieke bezoekers aan segmenten toe te wijzen. Deze segmentatie is gebaseerd op het gedrag van de bezoeker op de website – de segmentatie kan worden gebruikt om grotere groepen te bereiken. 1 jaar HTTP Cookie
ajs_user_id mailjet.com Deze cookie wordt gebruikt om gegevens over het gedrag van de bezoeker op de website te verzamelen – deze informatie kan worden gebruikt om de bezoeker aan een bepaald bezoekerssegment toe te wijzen op basis van gemeenschappelijke voorkeuren. 1 jaar HTTP Cookie
IDE doubleclick.net Gebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren. 1 jaar HTTP Cookie
MUID bing.com Veel gebruikt door Microsoft als een unieke gebruikers-ID. De cookie maakt het volgen van gebruikers mogelijk door de ID in veel Microsoft-domeinen te synchroniseren. 1 jaar HTTP Cookie
MUIDB bing.com Registreert anonieme gegevens over bezoekers die meerdere bezoeken brengen en op meerdere websites. Deze informatie wordt gebruikt om de efficiëntie van advertenties op websites te meten. 1 jaar HTTP Cookie
pagead/1p-user-list/# google.com Niet geclassificeerd Session Pixel Tracker
test_cookie doubleclick.net Gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt. 1 dag HTTP Cookie

Niet geclassificeerd (18)

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
__tld__ mailjet.com Niet geclassificeerd Session HTTP Cookie
ajs%3Acookies mailjet.com Niet geclassificeerd 1 jaar HTTP Cookie
ajs%3Atest mailjet.com Niet geclassificeerd 1 jaar HTTP Cookie
ajs_group_properties iso2020.be Niet geclassificeerd Persistent HTML Local Storage
ajs_user_traits iso2020.be Niet geclassificeerd Persistent HTML Local Storage
amplitude_cookie_test app.mailjet.com Niet geclassificeerd Session HTTP Cookie
amplitude_id_a0573121158084d61b5a70f75dfe76f4mailjet.com mailjet.com Niet geclassificeerd 10 jaar HTTP Cookie
amplitude_idundefinedmailjet.com mailjet.com Niet geclassificeerd Session HTTP Cookie
amplitude_testmailjet.com mailjet.com Niet geclassificeerd Session HTTP Cookie
amplitude_unsent_a0573121158084d61b5a70f75dfe76f4 iso2020.be Niet geclassificeerd Persistent HTML Local Storage
amplitude_unsent_identify_a0573121158084d61b5a70f75dfe76f4 iso2020.be Niet geclassificeerd Persistent HTML Local Storage
apc_local_id iso2020.be Niet geclassificeerd Persistent HTML Local Storage
apc_my_id iso2020.be Niet geclassificeerd Session HTML Local Storage
apc_my_id_ts iso2020.be Niet geclassificeerd Session HTML Local Storage
apc_user iso2020.be Niet geclassificeerd Session HTML Local Storage
i/adsct t.co Niet geclassificeerd Session Pixel Tracker
mail_session mailjet.com Niet geclassificeerd 1 dag HTTP Cookie
tidio_state_ymn2xd5rl3iyyydpp0ayaflnxrafd8hb iso2020.be Niet geclassificeerd Persistent HTML Local Storage
ISO 2020
De Hoorn
Sluisstraat 79
3000 Leuven

Contacteer ons


Nieuwsbrief


Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en weetjes!
Inschrijven